Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
+32 (0)3 500 1024

Betonijzer

Betonijzer op maat: Geknipt en gebogen betonijzer, snel en eenvoudig in 3 korte stappen. Kies de vorm, geef de afmetingen en hoeken op en bereken je prijs.

Betonijzer staven met standaard lengtes van 3000mm en 6000mm in diameter Ø6mm, Ø8mm, Ø10mm, Ø12mm, Ø16mm, Ø20mm en Ø25mm.

Betonijzer op maat
Betonijzer op maat
Geknipt en gebogen betonijzer op maat, snel en eenvoudig in 3 stappen. Kies de vorm, geef afmetingen op en bereken je prijs.
Ga verder
Betonijzer staven 3 en 6 meter
Betonijzer staven 3 en 6 meter
Betonijzer staven met diameter Ø6mm, Ø8mm, Ø10mm, Ø12mm, Ø16mm, Ø20mm en Ø25mm, verkrijgbaar in 3000mm en 6000mm lengte.
Ga verder
Hoeveel weegt betonijzer?
Hoeveel weegt betonijzer?
Bereken het gewicht van verschillende diameters betonijzer via deze calculator.
Ga verder
Waarom Betonstaal.be?
  • 24/7 bestellen en snel leverbaar
  • Levering in België en Nederland
  • Bereikbaar tussen 08:00 - 17:00
  • Volgens Eurocode
  • Maatwerk is onze standaard

Waarom Betonijzer bestellen bij Betonstaal.be?

Betonstaal.be is de website op het gebied van betonstaal. Met onze ruime ervaring sinds de jaren 50 hebben we maar één missie: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Jouw bestelling plaats je in slechts 3 stappen en wij leveren jou de beste service en kwaliteit.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de producten die je bestelt. Vooral het formaat van de producten bepalen de hoogte van de verzendkosten. De verzendkosten van jouw bestelling kun je terugvinden in jouw winkelwagen. Ook worden hier de extra kosten van een Express levering aangegeven. Wanneer wij een offerte op maat voor je maken, staan de verzendkosten duidelijk aangegeven.

Wordt Betonijzer geproduceerd volgens Europese normen?

Betonstaal.be levert producten volgens de gestelde normen en eisen van de Eurocode.

Kan ik mijn wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd krijgen?

Bij Betonstaal.be kunnen we ervoor zorgen dat de wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd wordt. Inclusief montagetekeningen en bouwinstructie. De bouwpakketten worden geleverd met een overzichtelijke en genummerde stuklijst, wat overeenkomt met het montageplan en de labels aan de wapening. 

Vragen of opmerkingen over Betonijzer?

Heb je vragen of opmerkingen over Betonijzer? Je kunt het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.be is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00 uur. Bel ons op: +32 (0)3 500 1024.