Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
+32 (0)3 500 1024

Inox betonstaal

Roestvaste wapening is niet afhankelijk van de betondekking (bescherming tegen roesten/betonrot) en is een eenvoudige oplossing als het beton wordt beïnvloed door een zoute omgeving (zoute zeewind, zeewater of strooizout). Ook is Inox betonstaal de oplossing in een omgeving van gevoelige apparatuur (ziekenhuizen, serverruimtes) waar magnetische velden niet gewenst zijn. Voor constructies waar een lange levensduur van wordt verwacht is Inox ook een goede optie.

Inox betonstaal is een zeer economische en duurzame oplossing voor de bouw. De aanschafkosten zijn hoger, maar eenmaal aangebracht is het onderhoudsvrij en vervallen de terugkomende onderhoudskosten.

Bestel Inox betonstaal op maat: Geknipt en gebogen Inox wapening. Kies de vorm, geef de afmetingen en hoeken op en bereken je prijs.

Bestel Inox betonstaal op maat
Bestel Inox betonstaal op maat
Geknipt en gebogen Inox betonstaal op maat. Kies de vorm, geef afmetingen op en bereken je prijs.
Ga verder
Inox wapening offerte
Inox wapening offerte
Inox wapening in verschillende lengtes en diameters.
Ga verder

Snelle en zorgvuldige levering van Inox betonstaal

Betonstaal.be zorgt ervoor dat Inox betonstaal snel en zorgvuldig wordt geleverd. Naast bezorging in België, is bezorging in Nederland ook mogelijk. We garanderen de beste kwaliteit en service, waarbij maatwerk onze standaard is.

Vragen of opmerkingen over  Inox betonstaal

Heb je vragen of opmerkingen over Inox betonstaal, of wil je een offerte opvragen? Je kunt dan het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.be is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur, waardoor je heel flexibel contact met ons kunt opnemen. Bel ons op: +32 (0)3 500 1024.

Waarom betonstaal.be?
  • 24/7 bestellen en snel leverbaar
  • Levering in België en Nederland
  • Bereikbaar tussen 8.00 en 20.00
  • Volgens Eurocode
  • Maatwerk is onze standaard

Inox betonstaal