Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
+32 (0)3 500 1024

Inox bouwstaalnetten

Inox bouwstaalnettenInox bouwstaalnetten van 5 x 2 meter in de diameters 5mm, 6mm en 8mm. Maaswijdtes 100x100 en 150x150mm en de staalkwaliteit is 1.4162 en of 1.4362 met een corrosie weerstandklasse 3.

Roestvaste (Inox) bouwstaalnetten zijn een zeer economische en duurzame oplossing voor de bouw. De aanschafkosten van Inox bouwstaalnetten zijn hoger, maar eenmaal aangebracht is het onderhoudsvrij en vervallen de terugkomende onderhoudskosten.

Tevens bieden we Inox bouwstaalnetten op maat, klik hier voor meer informatie.

Offerte of informatie aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Offerte aanvragen:

Offerte aanvraag
 
 
add_circle_outline Selecteer je bestanden (of drop) Bladeren
  • 0%

 
Verzenden
 
 

Waarom Inox bouwstaalnetten bestellen bij Betonstaal.be?

Betonstaal.be is de website op het gebied van betonstaal. Met onze ruime ervaring sinds de jaren 50 hebben we maar één missie: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Jouw bestelling plaats je in slechts 3 stappen en wij leveren jou de beste service en kwaliteit.

Worden Inox bouwstaalnetten geproduceerd volgens Europese normen?

Betonstaal.be levert Inox bouwstaalnetten geproduceerd volgens Cares (Britse cetificering) of MPA NRW (Duitse certificering).

Vragen of opmerkingen over Inox bouwstaalnetten?

Heb je vragen of opmerkingen over Inox bouwstaalnetten? Je kunt het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.be is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00 uur. Bel ons op: +32 (0)3 500 1024.