search

Instructievideo T-verbinding wapeningskorven met behulp van haarspelden

We hebben goed nieuws voor je als je de wapeningskorven van je fundering moet verbinden. Wij hebben namelijk een video gemaakt waarin we je haarfijn uitleggen hoe je dat aan kan pakken.

Met welk type korf heb je te maken?

De prefab wapeningskorven in ons assortiment hebben we met drie verschillende typen uiteinden. De bajonet (type 1), gesloten (type 2) of open (type 3) vorm. Hoe je de korven gaat verbinden, hangt af van het type wapeningskorf. Soms bepaalt de constructeur van te voren welk type je gaat gebruiken. De nieuwe instructievideo die we gemaakt hebben, gaat over een T-verbinding met een korf van het type 3, een open einde dus.

Bekijk onze nieuwe video

arrow_right

De beelden met de begeleidende tekst spreken voor zich. Let er wel op dat de haarspelden die gebruikt worden van constructieve waarde zijn. Het is dus belangrijk dat ze de juiste laslengte hebben.

Behoefte aan meer instructies?

In ons Kenniscentrum hebben we nog veel meer informatie over het monteren van wapening. Er staan verschillende video’s tussen die je vast goed kunnen helpen bij jouw bouwproject.

Aan de slag!

Sta je na het kijken van de video te trappelen om te beginnen? Je kunt zelf een winkelmand vullen en direct bestellen. Maar je kunt je project ook door ons uit laten werken. Dan bepalen wij met onze wapeningskennis welk materiaal je nodig hebt en hoe je jouw project het beste aan kunt pakken. Dus neem vooral contact met ons op, we helpen je graag.

Direct contact opnemen