search

Nieuwe instructievideo's wapeningskorven

01-06-2021 | W. van Wijngaarden

Op ons YouTube kanaal hebben we drie nieuwe video’s gemaakt. Alle drie geven ze duidelijke instructies over de montage van wapeningskorven. Op verschillende plaatsen op de website kun je de video’s terug vinden. Maar hier zetten we de nieuwe exemplaren ook even overzichtelijk op een rij.

Hoekoplossing met bajonetkorf

In deze video zie je hoe je de hoekverbinding van wapeningskorven in de fundering op een juiste manier kunt samenstellen. Door een bajonetkorf in een gesloten korf te schuiven creëer je een goede hoekoplossing. Stap voor stap wordt het plaatsen van de wapening en de verschillende montage materialen uitgelegd.

arrow_right

Video 1. Hoekoplossing met bajonet korf

 

Hoekoplossing met haarspelden

Een hoekverbinding kan ook gemaakt worden met een open en gesloten korfeinde. Met behulp van haarspelden worden de korven gekoppeld. In deze video is duidelijk uitgelegd hoe je dat doet. Het plaatsen van de verschillende montage materialen wordt ook weer meegenomen.

arrow_right

Video 2. Hoekoplossing met haarspelden

 

Koppelen van korven met koppelstaven

In de derde video wordt duidelijk hoe je open wapeningskorven aan elkaar koppelt met koppelstaven. We leggen je uit waar je op moet letten, bijvoorbeeld op welke afstand van elkaar je de korven moet plaatsen.

arrow_right

Video 3. Koppelen van korven met koppelstaven

 

Onze wapeningsspecialisten zitten klaar

Doe er je voordeel mee en houdt de video’s erbij op de bouw! Kom je er toch niet uit? Of is jouw situatie net iets anders? Neem dan contact met ons op. Onze wapeningsspecialisten zitten klaar om antwoord te geven op jouw vragen.

Direct contact opnemen