search

Verzenden en bezorging

Bezorgen en verzendkosten
Wij leveren dagelijks door heel België en Nederland. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag.

Verzendkosten
De verzendkosten worden weergegeven in het besteloverzicht in de winkelwagen.

Bestelling met standaard levertijden
De verzendkosten staan weergegeven in het besteloverzicht.

Express levering.
Voor Express leveringen geldt een toeslag. Afhankelijk van het formaat van de order is deze toeslag tussen de € 50,- en € 200,- (excl. BTW). Na het aanvinken van Express levering, zie je direct wat voor jou de kosten zijn.

Zelf afhalen is niet mogelijk.

Gratis verzending bij orders met een lengte tot 6 meter vanaf € 2.000,- (excl. BTW) en bij orders met een lengte tot 12 meter vanaf € 3.000,- (excl. BTW).

Hoe laat komt de levering?
Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt afgeleverd en gelost. Eén dag voor de leverdatum ontvang je een tijdindicatie als deze beschikbaar is. We doen ons best voor een tijdindicatie, maar dit is niet altijd mogelijk.

Op de dag van levering belt de chauffeur ca. 30 minuten voor levering. Onze producten worden verzonden via externe transporteurs daarom hebben wij helaas niet eerder informatie over het tijdstip van levering.

Een bestelling kan uit meerdere leveringen bestaan en door verschillende transporteurs worden geleverd. Je ontvangt per deellevering een aparte verzendbevestiging met de geplande leverdatum.

Lossen
Vanaf de openbare weg lossen we op de gewenste plaats. We hebben geen kooiaap. We lossen naast de wagen.

Wanneer je op eigen terrein gelost wilt hebben en de wagen moet daarvoor jouw terrein betreden, dan is eventuele schade voor eigen risico.