search

3D configurator voor het bestellen van wapeningskorven op maat

23-10-2020 | W. van Wijngaarden

What you see is what you get; daar houden wij van. Daarom hebben we een nieuwe manier op onze website om wapeningskorven op maat te bestellen. Met de 3D viewer kun je direct zien hoe de korf eruit komt te zien die je bestelt en je kunt hem van alle kanten bekijken.

Zie direct de ingevulde specificaties van de wapeningskorf

Als je een korf op maat bestelt, zijn er heel wat specificaties om in te vullen. Behalve de lengte en beugelafstand van korf, moet je ook het beugeltype, specificaties van de beugel, hoeveelheid en dikte staven onder, boven en aan de zijkant en het type korfeinde invoeren. In de bestelmodule met 3D viewer, zie je direct na invoeren van elke specificatie wat er verandert aan de wapeningskorf.

arrow_right

Minder kans op fouten

Bij het samenstellen en bestellen van producten op maat zit je natuurlijk niet op een foutje te wachten. Dat zou het bouwproces kunnen vertragen en bovendien zijn maatproducten niet te ruilen of terug te sturen. Heb je je vergist tijdens het bestellen en waarden in centimeters in plaats van millimeters ingevuld? Met deze 3D viewer zie je direct dat de korf er toch niet uitziet zoals je voor ogen had en is je fout snel hersteld. Ook kan het zijn dat je een bepaalde beugelafstand had bedacht. Maar via het zien van de wapeningskorf in de 3D viewer kom je erachter dat een andere afstand toch beter is. Even wijzigen en je kunt de juiste korf bestellen.

Handige functies in het bestel overzicht

Als je de korf samengesteld hebt en aan de winkelmand hebt toegevoegd, zijn er in het besteloverzicht handige functies.

functies besteloverzicht wapeningskorf
Je kunt de korf kopiëren, die komt dan direct ook in de bestellijst te staan. Als je vervolgens op “Wijzig specificaties” klikt, kun je de korf aanpassen. Handig als je dezelfde wapeningskorf bijvoorbeeld zowel met een open als gesloten korfeinde nodig hebt.

Door op “Bekijk specificaties” te klikken, krijg je een duidelijke tekening van de door jou samengestelde korf.

specificaties korf

Links in je order

Wanneer je bestelling voltooid is, kun je al deze handige functies nog steeds gebruiken. In de mail die je ontvangt met alle door jou bestelde producten, zitten links naar de 3D viewer en tekeningen met specificaties van de wapeningskorf.

links in order

Deel je ervaringen

Bij Betonstaal.be zijn we continu op zoek naar verbetering van onze service en het efficiënter verwerken van informatie. Deze nieuwe functie op onze website is nog in ontwikkeling. We zijn dus benieuwd naar je ervaringen met de nieuwe wapeningskorven 3D configurator! Mail ze naar info@betonstaal.be.

Direct contact opnemen