search

Kenniscentrum op onze website

13-09-2022 | W. van Wijngaarden

Informatie over wapening maken we graag toegankelijk voor iedereen. Daarom delen we onze opgebouwde kennis. Op de website was in de loop der tijd informatie verspreid op de website terecht gekomen. Maar nu hebben we die handig voor je op één plek gebundeld: ons Kenniscentrum.

Er zijn al genoeg wielen

Het is natuurlijk zonde als je zelf dingen uitzoekt die al bekend zijn of een wiel opnieuw gaat uitvinden. Wij zijn dagelijks bezig met wapening, spreken mensen in de keten, zijn betrokken bij educatie en doen ons best om informatie goed aan te leveren aan klanten en relaties. Betonstaal.be bouwt dus continu kennis op over wapening. En die delen we graag met jou.

Bespaar jezelf tijd

Dus vraag je je iets af over wapening? Wees slim en kijk eerst eens even in ons Kenniscentrum. Dat bespaart je tijd. En je mag natuurlijk ook gewoon zomaar even rondneuzen.

Wat staat er in het Kenniscentrum?

Je vindt het Kenniscentrum in de bovenste navigatiebalk als eerste item aan de linkerkant. Een prominente plek dus. We hebben de volgende onderverdeling gemaakt:

  • RebarAssist: Dit is onze 3D viewer met intuïtieve selectiefuncties. Er staan nu nieuwsartikelen hierover zodat je kunt lezen wat de RebarAssist is. Binnenkort vind je er ook instructievideo’s.
  • Montage: Handig als je zelf matten of korven wilt gaan monteren. Je vindt er bijvoorbeeld instructievideo’s en montagetekeningen.
  • Product informatie: Hier vind je achtergrond informatie over onze producten.
  • Tabellen en tools: Handig om erbij te houden als je constructeur bent of tijdens het bestellen moet rekenen.
  • Laslengten, gewichten en Eurocode: De wapening die aangebracht wordt, moet voldoen aan allerlei veiligheidsregels en -normen. Hier vind je handige overzichten.
  • Materiaal eigenschappen: Dit gaat onder andere over de diameters, doorsnedes en coderingen.

Open voor aanvulling

Mis je iets? Stuur ons dan gerust een berichtje. Dan kijken we of we er een nieuw artikel of een handige video over kunnen maken.

Volg ons op LinkedIn

Wist je dat we ook regelmatig nieuwtjes en kennis delen via LinkedIn? Volg ons en blijf zo helemaal up to date.

Direct contact opnemen