search

Nog meer korven makkelijk te bestellen

11-05-2021 | W. van Wijngaarden

Ons assortiment is weer uitgebreid. Er is nu een grotere keuze uit standaard wapeningskorven.

Groot assortiment standaard korven

Betontaal.be heeft nu een nog groter assortiment standaard wapeningskorven. Tot nu toe hadden we standaard korven met een lengte van 3, 4 of 6 m. Tegenwoordig kun je ook voor korven met een lengte van 5 m. (230x330 mm) bij ons terecht. Wat de diameter betreft heb je de keuze tussen 8, 10 en 12 mm. En die dikte van 8 mm. is ook nieuw. Veel keuze dus! Maar als je afslijpen op de bouw wilt voorkomen, kun je natuurlijk ook wapeningskorven op maat bij ons bestellen.

wapeningskorven

Het bestelgemak van de standaard wapeningskorf

Het gemak van de standaard wapeningskorf zit hem in het makkelijk bestellen. Je hoeft niet allerlei gegevens in te voeren. Je kunt makkelijk in het overzicht de juiste diameter, lengte en het type korfeinde opzoeken. Het bestellen gaat dus sneller, maar je hebt ook minder kans op invoerfouten in het bestelproces. De korf moet na het bestellen nog wel geproduceerd worden, ze liggen niet op voorraad klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je vragen over wapeningskorven of strokenmatten? Of heb je andere wapeningsvragen? Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Direct contact opnemen