search

Verhuizing naar groter kantoor

17-12-2021 | W. van Wijngaarden

Misschien weet je nog dat we januari 2020 verhuisden naar een groter kantoor. Nu, twee jaar later, is het weer zover. We passen er echt niet meer in. Januari verplaatsen we naar ons nieuwe kantoor in Sliedrecht. En op dit soort momenten is het altijd leuk om ook even kort terug te blikken.verhuizing

Van de zolderkamer naar 180 m2

In 2013 startte Betonstaal.nl vanaf het spreekwoordelijke zolderkamertje. De broers Arie en Johan van Wijngaarden denken een gat in de markt te zien en maken een website om betonstaal te bestellen. Als de eerste bestellingen binnenkomen, wordt er als snel een professionelere website geregeld en een kantoortje van 25 m2. En nu trekken we in een kantoorruimte in Sliedrecht met 9 werkplekken.

Verhuizing 2020

Januari 2020 werd er al verhuisd naar een pand met drie ruimtes voor ons: een kantoor voor verkoop, een kantoor voor engineering en een spreekkamer. In de kantoren is mogelijkheid tot uitbreiding van mensen, dus we kunnen even vooruit. Toch?

Flinke groei

Sinds de oprichting is het geografische bereik uitgebreid met België. En de ideeën om efficiënter en klantgerichter te werken rijzen steeds de pan uit. Anderstaligen in Nederland en België kunnen vanaf 2019 in het Engels alle informatie vinden en bestellen. De 3D wapeningsconfigurator gaat 2020 live op de site om zelf makkelijk op maat producten samen te stellen. Klanten kunnen in 2021 hun 3D model inzien met de RebarAssist en de verkoopsoftware wordt ook steeds intelligenter. Innoveren en groeien betekent personeel nodig.

Alweer te krap

En zo komen in die spreekkamer toch al snel bureaus te staan om nieuwe mensen kwijt te kunnen. Op zoek naar meer ruimte dus. En dat hebben we gevonden in Sliedrecht.

10 Januari vanaf nieuwe locatie

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de inrichting van onze nieuwe werkplek. Vanaf 10 januari zullen we vanuit Sliedrecht alle bestellingen verwerken en vragen beantwoorden. We hebben er zin in!