search

Over Betonstaal.be

Beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal
Betonstaal.be, dé website op het gebied van betonstaal in België en  Nederland. Wij gaan voor efficiëntie en duidelijkheid door te innoveren. Sinds onze oprichting hebben we maar één missie: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Dit doen we door jouw betonstaal op maat te maken. Maatwerk is dan ook onze standaard.

Team Betonstaal staat voor je klaar
We geven je graag persoonlijk advies door dagelijks van 08:00 - 17:00 klaar te staan voor al jouw vragen. Bij ons heb je contact met echte wapeningsspecialsten. ‘Wij maken graag tijd voor jou, altijd en overal.’

0
meter korf geleverd
0
3D wapeningsmodellen gemaakt
0%
leverbetrouwbaarheid

Complete offerte inclusief 3d model

Ontvang bij elke offerte een gratis en vrijblijvend 3D model. Deze service is er voor iedereen: zakelijke en particuliere klant en zowel voor grote als kleine projecten.

Voordelen voor jou op een rij:

  • What you see is what you get
  • Uitwerking is maatwerk
  • Je ziet wat je daadwerkelijk gaat gebruiken
  • Makkelijk te controleren, lage foutmarge
Offerte aanvragen
Over Betonstaal.be - Complete offerte inclusief 3d model

Betonstaal.be voor een eenvoudig bestelproces
Onze klantvriendelijke website heeft een hoog gebruikersgemak en is 24/7 bereikbaar. Online kun je betonstaal op maat calculeren en samenstellen. Met een 3D viewer zie je direct hoe je product er uit komt te zien. Je plaatst jouw bestelling in slechts 3 stappen. We houden je op de hoogte van de levering. Betonstaal is bij ons snel geregeld, dat scheelt tijd en geld.

Een knap betonstaaltje
Betonstaal.be staat voor kwalitatieve producten en een duurzame oplossing. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat al onze productlocaties in België en Nederland gevestigd zijn. Geen overbodige kilometers, gegarandeerde kwaliteiten, scherpe prijzen en een snelle levering. Is de huidige levertijd toch niet snel genoeg, dan bieden wij de mogelijkheid van spoedlevering.

Eurocode
Naast dat onze betonstaal producten ‘made in Belgium and Holland' zijn, worden ze geproduceerd volgens de gestelde normen en eisen volgens Eurocode..

Wapeningskennis is online beschikbaar
Door onze jarenlange ervaring delen wij op Betonstaal.be veel van onze kennis over wapening. Van verschillende informatieve blogs en handige rekentools tot instructievideo’s.

Kijk rond op onze website
Wil jij graag de persoonlijke service ervaren of werk jij graag mee aan onze missie? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op. Wij helpen jou graag verder!

Betonstaal.be is onderdeel van Staalgoed Handel BV