Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
+32 (0)3 500 1024

Over Betonstaal.be

Beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal
Betonstaal.be, de website op het gebied van Betonstaal in België en Nederland. Sinds onze oprichting hebben we maar één misse: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Dit doen we door jouw betonstaal op maat te maken. Maatwerk is dan ook onze standaard.

De vertrouwde ‘staalhandel om de hoek’
Dat zijn we en zullen wij altijd blijven. Persoonlijk advies is wat wij graag geven door dagelijks van 8.00 - 18.00 klaar te staan voor al jouw vragen. Het goede contact, het bieden van een vast contactpersoon en onze ervaring sinds de jaren 50 zijn de kracht achter onze persoonlijke service. ‘Wij maken graag tijd voor jou, altijd en overal.’

Betonstaal.be voor een eenvoudig bestelproces
Onze klantvriendelijke website heeft een hoog gebruikersgemak en is 24/7 bereikbaar. Dit zorgt ervoor dat jouw bestelling slechts binnen 3 stappen is geplaatst. Na het plaatsen van jouw bestelling houden wij je op de hoogte van de levering. Betonstaal is bij ons snel geregeld, dat scheelt tijd en geld.

Een knap betonstaaltje
Betonstaal.be staat voor kwalitatieve producten en een duurzame oplossing. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat al onze productlocaties in België en Nederland gevestigd zijn. Geen overbodige kilometers, gegarandeerde kwaliteiten, scherpe prijzen en een snelle levering. Is de huidige levertijd toch niet snel genoeg, dan bieden wij de mogelijkheid van spoedlevering.

Volgens Eurocode
Naast dat onze betonstaal producten ‘made in Belgium and Holland’ zijn, worden ze geproduceerd volgens de gestelde normen en eisen volgens Eurocode.

Wapeningskennis is online beschikbaar
Door onze jarenlange ervaring delen wij op Betonstaal.be veel van onze kennis over wapening. Van verschillende informatieve blogs en handige rekentools tot de mogelijkheid om online betonstaal op maat te calculeren en samen te stellen.

Kijk rond op onze website
Wil jij graag de persoonlijke service ervaren of werk jij graag mee aan onze missie? Neem dan kijkje op onze website of neem contact op. Wij helpen jou graag verder!

Betonstaal.be is onderdeel van Staalgoed Handel BV