Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
+32 (0)3 500 1024

Over Betonstaal.be

Beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal
Betonstaal.be, dé website op het gebied van betonstaal in België en  Nederland. Wij gaan voor efficiëntie en duidelijkheid door te innoveren. Sinds onze oprichting hebben we maar één missie: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Dit doen we door jouw betonstaal op maat te maken. Maatwerk is dan ook onze standaard.

Team Betonstaal staat voor je klaar
We geven je graag persoonlijk advies door dagelijks van 08:00 - 17:00 klaar te staan voor al jouw vragen. Bij ons heb je contact met echte wapeningsspecialsten. ‘Wij maken graag tijd voor jou, altijd en overal.’

 
Rodney Watson
Rodney Watson
accountmanager
Alperen Agca
Alperen Agca
commercieel medewerker
Lukas Taks
Lukas Taks
3D modelleur
Fabrice Couzon
Fabrice Couzon
3D modelleur
Johan van Wijngaarden
Johan van Wijngaarden
inkoop en marketing
Gena Aivazian
Gena Aivazian
visual content creator en 3D modelleur
Maria de Bruijn
Maria de Bruijn
financiële administratie
Arie van Wijngaarden
Arie van Wijngaarden
innovatie en ontwikkeling
Wendy van Wijngaarden
Wendy van Wijngaarden
HR en marketing
Mieke de Jong
Mieke de Jong
marketing
Sergey Teplykh
Sergey Teplykh
designer
 
 

Betonstaal.be voor een eenvoudig bestelproces
Onze klantvriendelijke website heeft een hoog gebruikersgemak en is 24/7 bereikbaar. Online kun je betonstaal op maat calculeren en samenstellen. Met een 3D viewer zie je direct hoe je product er uit komt te zien. Je plaatst jouw bestelling in slechts 3 stappen. We houden je op de hoogte van de levering. Betonstaal is bij ons snel geregeld, dat scheelt tijd en geld.

Een knap betonstaaltje
Betonstaal.be staat voor kwalitatieve producten en een duurzame oplossing. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd doordat al onze productlocaties in België en Nederland gevestigd zijn. Geen overbodige kilometers, gegarandeerde kwaliteiten, scherpe prijzen en een snelle levering. Is de huidige levertijd toch niet snel genoeg, dan bieden wij de mogelijkheid van spoedlevering.

Eurocode
Naast dat onze betonstaal producten ‘made in Belgium and Holland' zijn, worden ze geproduceerd volgens de gestelde normen en eisen volgens Eurocode..

Wapeningskennis is online beschikbaar
Door onze jarenlange ervaring delen wij op Betonstaal.be veel van onze kennis over wapening. Van verschillende informatieve blogs en handige rekentools tot instructievideo’s.

Kijk rond op onze website
Wil jij graag de persoonlijke service ervaren of werk jij graag mee aan onze missie? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op. Wij helpen jou graag verder!

Betonstaal.be is onderdeel van Staalgoed Handel BV

Waarom Betonstaal.be?
  • 24/7 bestellen en snel leverbaar
  • Levering in België en Nederland
  • Bereikbaar tussen 08:00 - 17:00
  • Volgens Eurocode
  • Maatwerk is onze standaard