search

Poerwapening

Poerwapening op maat met keuze uit verschillende poervormen, diameters Ø8mm / Ø10mm / Ø12mm / Ø16mm en tot een hoogte van 2000mm.

Standaard poeren voor de meest voorkomende hoogtes en doorsnedes. Verkrijgbaar in een hoogte van 500mm, 700mm en 900mm.

Poerwapening - Standaard poeren

Standaard poeren

Standaard poeren voor de meest voorkomende hoogtes en doorsnedes. Verkrijgbaar in een hoogte van 500mm, 700mm en 900mm.
Poerwapening - Poerwapening op maat

Poerwapening op maat

Stel zelf je poerwapening ofwel stiep samen. Keuze uit meerdere poervormen en diameters en een variabele lengte tot 2000mm.

Wil je een tuinhuis, overkapping of schuur gaan bouwen?

We kunnen nog sneller uitwerken als je het speciale formulier voor tuinhuis, overkapping of schuur in vult. Door de vragen krijgen we helder inzicht in jouw project. Je krijgt dan al in 2 dagen (in plaats van de gebruikelijke 3 dagen) antwoord van ons.

Wat kun je verwachten?

  • Een gedetailleerde uitwerking van de wapening.
  • 3D ontwerp van de wapening. In te zien met de RebarAssist (3D viewer).
  • Duidelijke tekeningen van alle geprefabriceerde onderdelen.
  • Montageplan van de wapening.
Snel offerte aanvragen
Poerwapening - Jotform

Waarom Poerwapening bestellen bij Betonstaal.be?

Betonstaal.be is de website op het gebied van betonstaal. Met onze ruime ervaring sinds de jaren 50 hebben we maar één missie: beton voorzien van de slimste en beste kwaliteit betonstaal. Jouw bestelling plaats je in slechts 3 stappen en wij leveren jou de beste service en kwaliteit.

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de producten die je bestelt. Vooral het formaat van de producten bepalen de hoogte van de verzendkosten. De verzendkosten van jouw bestelling kun je terugvinden in jouw winkelwagen. Ook worden hier de extra kosten van een Express levering aangegeven. Wanneer wij een offerte op maat voor je maken, staan de verzendkosten duidelijk aangegeven.

Wordt Poerwapening geproduceerd volgens Europese normen?

Betonstaal.be levert producten volgens de gestelde normen en eisen van de Eurocode.

Kan ik mijn wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd krijgen?

Bij Betonstaal.be kunnen we ervoor zorgen dat de wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd wordt. Inclusief montagetekeningen en bouwinstructie. De bouwpakketten worden geleverd met een overzichtelijke en genummerde stuklijst, wat overeenkomt met het montageplan en de labels aan de wapening. 

Kan ik mijn wapeningsontwerp in 3D ontvangen?

Wij werken jouw wapening altijd uit in een digitaal 3D wapeningsontwerp door gebruik te maken van verschillende softwarepakketten en koppelingen. Dit doen we zowel voor eenvoudige tot complexe bouwprojecten.

Vragen of opmerkingen over Poerwapening?

Heb je vragen of opmerkingen over Poerwapening? Je kunt het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.be is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 - 17:00 uur. Bel ons op: +32 (0)3 500 1024.