Logo Staalgoed handel B.V.

 
Bel ons
+32 (0)3 500 1024

Stek- en haarspeldrek 3D Configurator

Stel zelf je stek- of haarspeldrek samen met de nieuwe 3D configurator.

Vormkeuze arrow_drop_down

Basisgegevens arrow_drop_down

Vormspecificaties arrow_right

Hulpstaven arrow_right

Staven arrow_right

Rekeinde arrow_right

Prijs berekenen


Snelle en zorgvuldige levering van stek- en haarspeldrekken op maat.

Betonstaal.be zorgt ervoor dat Stek- en haarspeldrek 3D Configurator snel en zorgvuldig worden geleverd. Naast bezorging in België, is bezorging in Nederland ook mogelijk. We garanderen de beste kwaliteit en service, waarbij maatwerk onze standaard is.

Productie van stek en haarspeldrekken volgens Europese normen

Betonstaal.be produceert volgens gestelde normen en eisen van Eurocode.

Wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd

Bij Betonstaal.be zorgen we ervoor dat de wapening als bouwpakket uitgewerkt en geleverd wordt, inclusief montagetekeningen en bouwinstructie. De bouwpakketten worden geleverd met een overzichtelijke en genummerde stuklijst, wat overeenkomt met het montageplan en de labels aan de wapening. 

Wapeningsontwerp in 3D

Door gebruik te maken van verschillende softwarepakketten en koppelingen kunnen we wapening digitaal uitwerken van eenvoudige tot complexe bouwprojecten. 

Vragen of opmerkingen over stek- en haarspeldrekken.

Heb je vragen of opmerkingen over stek- en haarspeldrekken, of wil je een offerte opvragen? Je kunt dan het contactformulier invullen en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Betonstaal.be is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 18.00 uur, waardoor je heel flexibel contact met ons kunt opnemen. Bel ons op: +32 (0)3 500 1024.