search

Wat kosten betonijzermatten?

De kosten van betonijzermatten zijn afhankelijk van 2 factoren: het type betonijzermatten en het aantal benodigde betonijzermatten. Heb jij dit voor ogen? Dan is het mogelijk om de totale kosten van de betonijzermatten in kaart te brengen.

Bouwstaalmatten

Het type betonijzermatten

Het assortiment betonijzermatten bestaat uit verschillende types. Welke betonijzermatten je nodig hebt is afhankelijk van verschillende zaken, zoals de diameter van de wapening, de toegankelijkheid van de bouwplaats en het transport. Je kunt onder andere kiezen voor betonijzermatten met verschillende afmetingen en met of zonder stek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om  betonijzermatten op maat te laten maken. Deze verschillende types variëren van prijs. 

De types betonijzermatten op een rij
Vind hieronder alle typen betonijzermatten:

Type betonijzermatten 
Betonijzermatten type PS 2 x 3 meterBekijk product
Betonijzermatten type P 2 x 5  meterBekijk product
Betonijzermatten type BBekijk product
SupportliggersBekijk product
Betonijzermatten op maatBekijk product
Lettermatten en afwijkende typesBekijk product


Het aantal benodigde betonijzermatten

Het aantal benodigde betonijzermatten is afhankelijk van de vloeroppervlakte van een ruimte. Hoe groter de vloeroppervlakte, hoe meer betonijzermatten gebruikt moeten worden. De combinatie van het type betonijzermatten en het benodigde aantal zijn van invloed op de totale kosten van de betonijzermatten. 

Bereken eenvoudig het aantal benodigde betonijzermatten
Weet jij de vloeroppervlakte van de ruimte? Dan kun je eenvoudig het benodigde aantal betonijzermatten berekenen met de betonijzermatten-calculator. Deze calculator geeft je informatie over welk type betonijzermatten geschikt zijn, het benodigde aantal en de prijs per stuk. 

De totale kosten van de betonijzermatten

Benieuwd naar de totale kosten van de betonijzermatten? Plaats dan het benodigde aantal van het type betonijzermatten in jouw winkelwagen. Hier vind je de totale kosten van de betonijzermatten en meer informatie over de verzending bij bestelling.  

Neem contact op met Betonstaal.be

Heb je vragen of behoefte aan advies over betonijzermatten? Dan voorzijn wij je graag van passend advies. Neem contact met ons op!