search

Wat kosten betonnetten?

De kosten van betonnetten zijn afhankelijk van 2 factoren: het type betonnetten en het aantal benodigde betonnetten. Heb jij dit voor ogen? Dan is het mogelijk om de totale kosten van de betonnetten in kaart te brengen.

Bouwstaalmatten

Het type betonnetten

Het assortiment betonnetten bestaat uit verschillende types. Welke betonnetten je nodig hebt is afhankelijk van verschillende zaken, zoals de diameter van de wapening, de toegankelijkheid van de bouwplaats en het transport. Je kunt onder andere kiezen voor betonnetten met verschillende afmetingen en met of zonder stek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om  betonnetten op maat te laten maken. Deze verschillende types variëren van prijs. 

De types betonnetten op een rij
Vind hieronder alle typen betonnetten:

Type benetontten 
Betonnetten type PS 2 x 3 meterBekijk product
Betonnetten type P 2 x 5  meterBekijk product
Betonnetten type BBekijk product
SupportliggersBekijk product
Betonnetten op maatBekijk product
Letternetten en afwijkende typesBekijk product


Het aantal benodigde betonnetten

Het aantal benodigde betonnetten is afhankelijk van de vloeroppervlakte van een ruimte. Hoe groter de vloeroppervlakte, hoe meer betonnetten gebruikt moeten worden. De combinatie van het type betonnetten en het benodigde aantal zijn van invloed op de totale kosten van de betonnetten. 

Bereken eenvoudig het aantal benodigde betonnetten
Weet jij de vloeroppervlakte van de ruimte? Dan kun je eenvoudig het benodigde aantal betonnetten berekenen met de betonnetten-calculator. Deze calculator geeft je informatie over welk type betonnetten geschikt zijn, het benodigde aantal en de prijs per stuk. 

De totale kosten van de betonnetten

Benieuwd naar de totale kosten van de betonnetten? Plaats dan het benodigde aantal van het type betonnetten in jouw winkelwagen. Hier vind je de totale kosten van de betonnetten en meer informatie over de verzending bij bestelling.  

Neem contact op met Betonstaal.be

Heb je vragen of behoefte aan advies over betonnetten? Dan voorzijn wij je graag van passend advies. Neem contact met ons op!