search

Wat kosten wapeningsnetten?

De kosten van wapeningsnetten zijn afhankelijk van 2 factoren: het type wapeningsnetten en het aantal benodigde wapeningsnetten. Heb jij dit voor ogen? Dan is het mogelijk om de totale kosten van de wapeningsnetten in kaart te brengen.

Bouwstaalmatten

Het type wapeningsnetten

Het assortiment wapeningsnetten bestaat uit verschillende types. Welke wapeningsnetten je nodig hebt is afhankelijk van verschillende zaken, zoals de diameter van de wapening, de toegankelijkheid van de bouwplaats en het transport. Je kunt onder andere kiezen voor wapeningsnetten met verschillende afmetingen en met of zonder stek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om  wapeningsnetten op maat te laten maken. Deze verschillende types variëren van prijs. 

De types wapeningsnetten op een rij
Vind hieronder alle typen wapeningsnetten:

Type wapeningsnetten 
Wapeningsnetten type PS 2 x 3 meterBekijk product
Wapeningsnetten type P 2 x 5  meterBekijk product
Wapeningsnetten type BBekijk product
SupportliggersBekijk product
Wapeningsnetten op maatBekijk product
Lettermatten en afwijkende typesBekijk product


Het aantal benodigde wapeningsnetten

Het aantal benodigde wapeningsnetten is afhankelijk van de vloeroppervlakte van een ruimte. Hoe groter de vloeroppervlakte, hoe meer wapeningsnetten gebruikt moeten worden. De combinatie van het type wapeningsnetten en het benodigde aantal zijn van invloed op de totale kosten van de wapeningsnetten. 

Bereken eenvoudig het aantal benodigde wapeningsnetten
Weet jij de vloeroppervlakte van de ruimte? Dan kun je eenvoudig het benodigde aantal wapeningsnetten berekenen met de wapeningsnetten-calculator. Deze calculator geeft je informatie over welk type wapeningsnetten geschikt zijn, het benodigde aantal en de prijs per stuk. 

De totale kosten van de wapeningsnetten

Benieuwd naar de totale kosten van de wapeningsnetten? Plaats dan het benodigde aantal van het type wapeningsnetten in jouw winkelwagen. Hier vind je de totale kosten van de wapeningsnetten en meer informatie over de verzending bij bestelling.  

Neem contact op met Betonstaal.be

Heb je vragen of behoefte aan advies over wapeningsnetten? Dan voorzijn wij je graag van passend advies. Neem contact met ons op!